Den bedste amerikanske VPN til brug i eller uden for USA i 2021

Amerikansk VPN er stort set afgørende, hvis du ønsker at maksimere din online oplevelse og forblive privat i processen. Uanset om du leder efter anonymitet i USA eller ønsker at fjerne blokering af ekstra sports og streamingindhold fra andre steder, kan den bedste VPN gøre det hele.

På det mest basale niveau dirigerer en VPN din trafik gennem sine egne krypterede servere, så dine oplysninger holdes hemmelige for nysgerrige øjne. Disse servere er placeret over hele verden og kan næsten placere hvor som helst til dig, så du kan få adgang til indhold eksklusivt til denne region.

Den bedste amerikanske VPN vil have masser af servere både i staterne og andre steder, hvilket betyder at i USA vil du være i stand til at få lynhurtige verdensomspændende forbindelser. Plus, hvis du er på ferie uden for hjemmet, kan en amerikansk VPN give dig adgang til internettet og streamingtjenester og begivenheder, som om du sad hjemme i Danmark.

Hvad gør den bedste amerikanske VPN?

For det første skal en amerikansk VPN give fremragende hastigheder såvel som vandtæt privatliv med så mange gode muligheder derude, behøver du ikke rigtig at ofre noget.

Hvis du er på ferie og ønsker at sikre dig, at du har adgang til alt det indhold og de websteder, du er vant til derhjemme, skal du vælge en amerikansk VPN med masser af verdensomspændende servere. Tjenester, der dominerer i USA, er generelt de bedste, så du får et godt produkt.

Adgang til geo-blokeret amerikansk indhold fra Netflix, Hulu og andre streamingtjenester samt større sportsbegivenheder er et stort træk for folk uden for USA, der bruger VPN, men de i staterne vil også være i stand til at få adgang til indhold fra hele ved næsten flytter.

Med alt dette i tankerne har vi udnævnt Express VPN til markedets bedste amerikanske VPN. Det er på grund af dets enorme server netværk, store hastigheder, bundsolide privatliv og top streaming kraft. Men der er hård konkurrence, så læs videre for at se de fem bedste amerikanske VENner, du kan få i dag.

Kort sagt, Express VPN er den bedste amerikanske VPN, fordi den giver hele pakken. Dens glatte desktop og mobil apps gør det så let som muligt at flytte til staterne for en Netflix-binge, og hvis noget går galt, er der stor et support til rådighed 24/7 for at hjælpe dig.

For dem i USA vil forbindelseshastigheder på hjemmebane være en prioritet, og på vores 600Mbps amerikanske forbindelse leverede Express VPN hastigheder på 200-250 MB. Selvom dit internet muligvis ikke er lige så hurtigt, viser Express’s ydeevne her sine serveres evne til at levere ægte forbindelser – og med 25 amerikanske VPN-server placeringer alene er der en god chance for, at du har en i nærheden.

Uden for USA vil dets 3.000+ servere på 160 placeringer sikre, at din daglige brug er så hurtig som muligt, og vi har haft fremragende resultater, der forbinder fra UK til amerikanske servere – du behøver ikke bekymre dig om faldne eller langsomme forbindelser her.

ExpressVPN er også fremragende til streaming af indhold og kan give dig adgang til Netflix, iPlayer, YouTube, Amazon, Hulu, Peacock og mere. Uanset hvad du er interesseret i, uanset hvor du er, kan Express få dig gennem døren.

Selvom det måske er marginalt dyrere end nogle andre, får du i dette tilfælde faktisk det, du betaler for. Ellers er der meget lidt andet, vi kan finde fejl i – og det er derfor let for os at krone Express VPN som den allerbedste amerikanske VPN, der er tilgængelig i dag.