Her er de bedste mobilabonnementer

Er du på jagt efter et godt, stærkt og billigt mobilabonnement, så er du landet det rette sted. Her i artiklen får du nemlig hjælp til at finde netop det abonnement, som giver mening i dag. Der er altid hård konkurrence og udskiftning blandt de billigste og bedste. Mange af os lever med det samme mobilabonnement i mange år, og derfor opdager vi ikke, at vores abonnement kan være en dinosaur. Hvis du er tilfreds med dit abonnement, kan det have mindre betydning. Men hvis du er tilfreds, hvorfor er du så her?

Indholdsfortegnelse

Oister

Klart en af de producenter, der har taget markedet med storm. De sidste år har de kun gjort deres plads på toppen af det danske mobilmarked mere og mere bekvem. Hos Oister får du en af de billigste priser, og samtidig får du fri tale, gratis oprettelse og generelt mange data, som i alle tilfælde kan tages med rundt i EU. Der er ikke mange konkurrenter, der kan komme tæt på Oister lige p.t.

CBB Mobil

Også et mærke, som vi danskere har kendt over en længere årrække. De lover generelt mange timers tale, dog ikke nødvendigvis fri tale. Til gengæld giver de mange data, hvilket for rigtig mange brugere er en del vigtigere end taletid. De har valgt at fokusere mere på data inden for landets grænser til en skøn pris. Vil du have EU-data med, kan du selvfølgelig også få det.

Eesy

En nyere spiller på markedet, selvom de faktisk ikke er så nye og ukendte for danskerne igen. Eesy har gjort et flot indtog på det danske marked ved at fokusere på kvalitet, frem for udelukkende at presse prisen i bund. Ulempen ved dem er, at de minder en del om Oister uden at tilbyde noget mere eller bedre. Størrelsen på Eesy gør dem p.t. mindre kampdygtige, når valget mellem Oister og Eesy skal træffes.

3 mobil

Den magiske ringetone, som vi alle kender og alle synger med på – næsten – skal også med på listen. De har en lidt højere pris end de ovenstående generelt. De tilbyder dog 5G, som skulle være klar og god til brug. Du vil også kunne drage brug af deres musiktjeneste.

Duka

Endnu en ret ny spiller på det danske mobilabonnementsmarked. Duka har særligt vundet indpas, fordi de giver et ret fornuftigt abonnement til meget lave priser. Generelt er priserne meget konkurrencedygtige, og deres data kan benyttes i EU. De vil med garanti komme til at fylde mere på det marked inden for de næste par.

Her slutter listen. Inden du overlades til markedet, så er det værd altid at sammenligne de priser, du rent faktisk skal bruge. Du ved nogenlunde, hvor meget data og taletid, du søger. Så gå efter det, og lad dig ikke narre af virkelig billige priser, for du ender sikkert med at vælge et dyrere tilbud, når du først har klikket dig ind på udbyderens hjemmeside.