Spar penge med Imerco medlemstilbud

Det kan betale sig at være medlem af Imerco. Helt præcist kaldes det Imerco+ (plus), og alle, der er fyldt 18 år, kan blive medlem. Medlemskab giver en lang række fordele som kunde, blandt andet tilbud specielt for medlemmer. Du kan spare mange penge ved at shoppe medlemstilbud hos Imerco. Det er gratis at blive medlem af Imerco+, og du kan til enhver tid melde dig ud igen. Medlemskab kan du få både via webshoppen imerco.dk og i en af Imercos fysiske butikker. De mange fordele, du får som medlem, gælder både, når du handler i webshoppen, og når du besøger en af Imercos butikker.

Gratis medlemskab

Blandt fordelene er, at du får adgang til en lang række attraktive tilbud specielt for medlemmer. Medlemstilbuddene finder du nemt på imerco.dk. Her tilbydes en masse varer inden for alle kategorier, og alle varerne er nedsat betydeligt i forhold til normalprisen, men altså kun for medlemmer af Imerco+. Et eksempel lige nu kan være et Skålsæt fra Royal Copenhagen, fire skåle i serien Hvid Riflet. Denne serie af smukt kunsthåndværk koster normalt 1.596,95 kr. Som medlem kan du købe de fire skåle for 999,95 kr. Altså en besparelse på knap 600 kr. Her er masser af lignende tilbud, hvor du kan spare hundredvis af kroner ved at være medlem af Imerco+. Dette gælder også for varer i mere dagligdags kategorier. Det kan være en kasserolle i mærket Eva Trio. Normalprisen er 479,95 kr.

Medlemsprisen er 199,95 kr. Besparelsen på 280 kr. betyder altså, au du kan købe kasserollen af bedste kvalitet for under halvdelen af normalprisen. Hvis du ind imellem shopper på imerco.dk, er det oplagt at blive medlem af Imerco+. Du får adgang til en enorm masse gode tilbud, og da det er gratis at være medlem, har du masser af inspiration til fødselsdagsgaver. Som kunde hos Imerco giver det god mening at tilmelde dig som medlem af Imerco+, du forpligter dig ikke til noget, og udover de mange flotte medlemstilbud for du en række andre fordele ved medlemskabet. Foruden de mange gode medlemstilbud er systemet med bonuspoint en stor fordel for dig som medlem af Imerco+. Ved næsten ethvert køb enten i webshoppen eller i en fysisk butik optjener du bonuspoint, som du derefter kan benytte som rabat på fremtidige køb. Du optjener bonuspoint på de fleste køb, dog ikke på varer, der er på tilbud i den ene eller anden sammenhæng. Se nærmere om reglerne på imerco.dk.

Gratis levering

Dertil kommer, at du som medlem af Imerco+ kan få ekstra service både i fysisk butik og i webshoppen. Hvis du for eksempel bestiller en vare i webshoppen til afhentning i fysisk butik, men varen viser sig at være udsolgt i butikken, så vil du i stedet kunne få gratis levering af varen for eksempel til GLS Pakkeshop. Du får som medlem også mulighed for at deltage i konkurrencer specielt for medlemmer af Imerco+. Du får tilsendt nyhedsbreve med særlige tilbud, gode idéer og tips, og der er andre fordele. Alt i alt er det en klart attraktiv mulighed, som Imerco giver. Bliv medlem af Imerco+ og spar penge på dine indkøb.