Hurtige lån online

Det handler om friheden til selv at vælge, hvad du vil bruge dit lån på. Online kan du optage hurtige lån, netop fordi du ikke behøver redegøre for, hvad de skal bruges til. Ansøg i dag og have pengene på din konto inden for 24 timer. Så bliver det ikke mere enkelt!

Få råd til lidt mere med hurtige lån online

Du betaler for at låne – også online. Så om du låne lidt mere eller mindre, end du skal bruge, betyder sjældent det store på den lange bane. Fordelen ved online lån er, at du ikke behøver stille økonomisk sikkerhed for lånet. Det vil sige, at du ikke i forvejen behøver at eje noget af den værdi, som du låner. Og der bliver ikke stillet spørgsmål til dine planer med pengene.

Online lån kaldes ikke for hurtige lån på grund af en kort tilbagebetalingsperiode, men fordi det tager få minutter at ansøge og mindre end 1 døgn at få pengene i hånden. Som med alle andre lån vælger du selv lån ud fra, hvor lang tilbagebetalingsperiode der er – det hedder løbetid – relativt til hvor meget du kan afdrage med hver måned.

hurtige lån

Ved du, hvad du mangler…?

Nej? Så har du nok ikke brug for et lån. Ja? Så kan du få det i morgen med et kviklån. Den nemme lånemetode foregår online og kræver ikke andet end:

• En min. alder på 18 år
• Et dansk statsborgerskab
• En fast månedlig indtægt

Er du netop blevet færdig med studierne, vil du måske gerne have nogle nye møbler til din lejlighed? Måske vil du gerne ud og rejse lidt, inden du starter din karriere? Eller måske mangler du en bil at køre til at fra dit nye arbejde i? Tag hurtige lån online og betal tilbage senere.

Lær mere om online kviklån:

Et lån betales med renter og gebyrer – uanset om du tager lånet online eller i din lokale bank. Det er et lovkrav i Danmark, at alle låneudbydere skal informere om de samlede årlige omkostninger til et lån, inden du optager det. Det kaldes for ÅOP og er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procenter. Når du sammenligner lån, er det ÅOP, du kan sammenligne for at se prisen.

De fleste låneudbydere ønsker ikke at udlåne penge til personer med en historik som dårlig betaler. Står du registeret i RKI, kan det derfor være, at du bliver afvist af nogle låneudbydere. Læs mere om quicklån trods RKI.

Hvordan optager du hurtige lån?

Selv låneprocessen til hurtige lån er nem og ukompliceret. Når du har valgt, hvem du vil låne hos og hvor meget, ansøger du elektronisk ved at udfylde et par basale oplysninger. Du godkender med dit NemID, der fungerer som en verifikation af dig, og som giver låneudbyderen mulighed for at indhente relevante oplysninger. Du slipper med andre ord for at skulle finde og videregive en masse dokumenter, tal og oplysninger – det foregår alt sammen via dit NemID.

Når du har ansøgt, afventer du – i nogle tilfælde blot et par minutter – hvorefter du får besked på, om du er godkendt til lånet eller ej. Inden for ganske kort tid har du pengene på din konto.